Werkwijze & Tarieven

Portretfotografie
Voor een portret-sessie neem ik graag ruim de tijd. Dit kan ook 's avonds of in het weekend. Aan de hand van uw wensen overleg ik met u over de mogelijkheden om die te realiseren.
Tijdens de fotosessie ziet u de resultaten van de opnames direct terug op het beeldscherm, dat maakt het poseren ontspannend en stimuleert om te variëren en spontaan te experimenteren. Het resultaat ontstaat door de dialoog en het samenspel.  Iedere opnamesessie is (gelukkig) anders en maatwerk.
Na afloop kan direct een keuze worden gemaakt. Bij de extra-uitgebreide opnamesessies wordt een diashow gemaakt die later rustig thuis kan worden bekeken door in te loggen op de server van FOTOSTUDIO 155.

Onvoorwaardelijke kwaliteits- en tevredenheidsgarantie
Het kiezen van een fotograaf is een proces met veel onzekerheden. U ziet voorbeelden op mijn website, maar iedere opnamesessie is (gelukkig) anders en maatwerk, afgestemd op uw wensen.
Tijdens het fotograferen is er geregeld een moment om de resultaten op het beeldscherm te bekijken.
Dan kan worden besloten om een pose nog nader uit te werken of juist iets nieuws te proberen.
Als u niet tevreden bent, wordt de sessie kostenloos uitgebreid of kunt u eventueel een andere keer terugkomen voor een re-shoot. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent over de kwaliteit van de gemaakte opnames, betaalt u niets !
FOTOSTUDIO 155 gebruikt hoogwaardige materialen en heeft jarenlange relaties met de beste leveranciers in heel Europa. De geleverde producten worden 10 jaar onvoorwaardelijk gegarandeerd.  

Fotosessies, diverse mogelijkheden

Informatie Fotosessies
Bij de prijs van de opnamesessie zijn geen foto's inbegrepen. De digitale techniek en afwerking worden apart berekend. Zo kunt u precies kiezen voor wat voor u het best geschikt is en past bij uw budget. Voor de vergrotingen kan gekozen worden uit diverse technieken: Montage op plaatmateriaal (dibond), Acryl-panelen, etc. of inlijsten in op speciaal op maat gemaakte aluminium of houten lijsten. Deze zijn ook te combineren met een passe-partout in kleur. 
Hoogwaardige StudioArt afwerkingen worden geleverd vanaf 30x40 cm t/m 100 x 150 cm. Daarnaast zijn exclusieve technieken mogelijk in GalleryArt of zelfs MuseumArt uitvoering. In de studio zijn voorbeelden van de diverse technieken te zien.
Van de bestelde Fine Art Prints zijn extra afdrukken te bestellen tegen aantrekkelijke tarieven. Ook van andere opnames kunnen losse afdrukken gekozen worden voor in kleine standaard-lijsten.
Het combineren van afdrukken in een digitaal opgemaakt fotoalbum wordt ook veel gedaan.
Tenslotte is het ook mogelijk om naast de grote afdruk(ken) ook digitale bestanden te bestellen voor b.v. Smartphone, tablet, HD-beeldscherm of digitale fotolijst.

Voor een voorbeeld van een fotoshoot zie Zussen
Het ideale cadeau voor b.v. 18e of 21e verjaardag, afstuderen, etc. 
Wordt ook vaak samen met vrienden of vriendinnen gedaan en kan uitgebreid worden met professionele visagie.

Cadeaubonnen: Informeer naar de aantrekkelijke mogelijkheden voor een fotoshoot als cadeau.

Professionele Organisaties / Lidmaatschappen
Willem van der Vlies was voorzitter van Samenwerkende Vakfotografen SVFN 2012-2014 en tot medio 2016 bestuurslid van Dutch Professional Photographers - Dupho en is Director of the Board van de Federation of European Photographers (FEP) sinds 2014.

FOTOSTUDIO 155 is aangesloten bij:

Links
Mijn Inspiratie - Portretten v/a 1500, montage 3 minuten

Voorwaarden
Alle particuliere tarieven zijn inclusief btw. 

Bij verhindering graag binnen 36 uur van tevoren bericht; anders wordt 50% (met een minimum van € 75,-) van niet nagekomen afspraak in rekening wordt gebracht.

Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho - Dutch Professional Photographers d.d. jan. 2015
Algemene Voorwaarden DuPho 2015 

Zakelijke Informatie 

ABNAMRO BANK: NL04ABNA 04288 11221 t.n.v. drs. W.G. van der Vlies, Zeist

KvK Utrecht: 30217290

BTW NR: NL0254.95.525.B01

Alle teksten en beeldmateriaal copyright FOTOSTUDIO 155.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston