Informatie 

Informatie

Zakelijke portretten, productfotografie, presentaties en promotiemateriaal communiceren de "meerwaarde" van uw bedrijf of organisatie in bijvoorbeeld een jaarverslag of brochure of op uw website. Een zakelijk (studio)portret belicht uw persoonlijkheid als manager of professional bij uw organisatie. Het is mogelijk opnames op locatie te maken, waarbij de signatuur en sfeer van uw bedrijf of organisatie een belangrijk element vormen.

Heldere afspraken vooraf, zorgen ervoor dat een opdracht efficiënt en effectief kan worden gerealiseerd, binnen de afgesproken deadlines en budget! Vooraf wordt er een offerte gemaakt op basis van de te verwachten tijdbesteding voor opnamesessie, digitale techniek en eventuele materiaalkosten.

Een opnamesessie voor een zakelijk portret is mogelijk vanaf € 275,-*)

Professionele Profielfoto
FOTOSTUDIO 155 is gespecialiseerd in het maken van profielfoto's voor professionals. De waarde van een goede portretfoto wordt vaak onderschat. Een strand/terras/wintersport met zonnebril of "achtertuinfoto" past niet bij een zakelijke presentatie. Een krachtige presentatie verdient zich snel terug.
Donderdag is "Linkedin-budget" dag. U kunt dan vanaf  € 150,-*) een profielfoto met krachtige communicatiewaarde laten maken. Zakelijk gebruik van social media zoals Linkedin vereist andere accenten dan privé toepassingen zoals Facebook. Het portret wordt daarop maximaal afgestemd.
De digitale bestanden kunnen in hoge resolutie inclusief alle publicatie-rechten worden geleverd.

Product & Kunstfotografie
Hoogwaardige productfotografie en het fotograferen van kunstvoorwerpen vereisen vakmanschap en de juiste apparatuur. Daarbij zijn veel verschillende uitwerkingen mogelijk; vooral bij ruimtelijke objecten. FOTOSTUDIO 155 beschikt over de expertise en mogelijkheden om bijzondere effecten te creëren en toch efficiënt te werken. Indien wenselijk wordt op locatie/buiten gefotografeerd of wordt een mobiele studio opgebouwd.

Het Logo
FOTOSTUDIO 155 is van start gegaan in Driebergen en is nu gevestigd aan de Bergweg in Zeist, vandaar de bergen . . .  In de basiskleuren rood, groen en blauw zijn de profielen van drie bekende bergen uit drie continenten weergegeven. Deze drie bergen hebben ieder een eigen karakter en staan voor creatieve en karaktervolle fotografie op technisch hoog niveau: rood geeft de contouren weer van de actieve vulkaan Popocatépetl uit Mexico; groen de ruige Noordwand van de Eiger in de Alpen; blauw de serene rust van Mount Fuji uit Japan.

Professionele Organisaties - Bestuursfuncties

2013-2023    Vertegenwoordiger van DuPho bij Federation of European Photographers - FEP
2014-2019     Board of Directors van de Federation of European Photographers - FEP
2014-2016     Bestuurslid van DuPho - Dutch Professional Photographers
2012-2014     Voorzitter van SVFN - Samenwerkende Vakfotografen Nederland 

Aangesloten bij:

Voorwaarden
*) Alle zakelijke tarieven zijn excl. 21% btw.
Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van de Dutch Professional Photographers - DuPho d.d. jan. 2022.

Algemene Voorwaarden DuPho 2022
General Terms and Conditions of DuPho 2022 - English Version

Zakelijke Informatie
ABNAMRO BANK: NL46ABNA 04288 11221 t.n.v. drs. W.G. van der Vlies, Zeist
KvK Utrecht: 30217290
BTW NR: NL001137045B71

Alle teksten en  beeldmateriaal copyright FOTOSTUDIO 155.
 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston