Nieuws

2018-07 Expositie l' Été des Portraits, Bourbon-Lancy (FR)
Alle drie ingezonden portretten van Willem van der Vlies zijn geselecteerd op basis van artistieke- en technische kwaliteit voor deelname aan dit prestigieuze evenement voor portretfotografie in Europa. In deze mooie bourgondische plaats wordt dit jaar voor de 8e keer de grootse openlucht expositie georganiseerd.

2018-03 Boardmember Federation of European Photograhers

Willem van der Vlies is herbenoemd voor een periode van 2 jaar als Director in de Board van de Federation of European, tijdens de General Assembly in Dublin, Ierland . 

Als afgevaardigde van Nederland namens DuPho, Dutch Professional Photographers, zal hij een bijdrage leveren bij het uitwisselen van kennis en ervaring en stimuleren van samenwerking tussen fotografen en belangenbehartiging van de branche binnen Europa.

2017-07 Internationale expositie "Lens op de Mens" 
Alle drie door Willem van der Vlies ingezonden portretten zijn door de jury geselecteerd voor de internationale expositie zomer 2017 in Overpelt, België. 

2016-11 European Photographer

Een internationale jury van vak-collega's heeft eind 2016 aan Willem van der Vlies de kwalificatie  "European Photographer" toegekend.
Dit is de erkenning voor consistent technisch vakmanschap en creativiteit op hoog niveau.

2016-05 Profielfoto Specialist

FOTOSTUDIO 155 is gespecialiseerd in het maken van profielfoto's voor professionals. 
Voor meer informatie, KLIK HIER

2015-03 Team-Captain World Photographic Cup (WPC)

Het Nederlandse Team doet mee aan World Photographic Cup in 2015. 

Willem van der Vlies is "Playing" Team-Captain voor de Nederlandse fotografen die meedoen aan de landenwedstrijd World Photographic Cup in 2015. Website WPC. De World Photographic Cup is een initiatief van de Federation of European Photographers (FEP) en Professional Photographers of America (PPA). Naast een wijdstrijd op hoog professioneel niveau, draagt de WPC ook bij aan contacten en vriendschap tussen topfotografen. 

De 18 Nederlandse foto's zijn te zien in een artikel in Pf (Professionele fotografie) van 22 jan. 2015
Klik voor Artikel Pf

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston