Stuur e-mail mail_outline  

Nieuws 2016-06 Pasfoto service

FOTOSTUDIO 155 maakt nu ook pasfoto's, maar dan in studio-kwaliteit !
Voor meer informatie, KLIK HIER

2016-05 Profielfoto Specialist

FOTOSTUDIO 155 is gespecialiseerd in het maken van profielfoto's voor professionals. 
Voor meer informatie, KLIK HIER

2015-03 Nederland strijdt mee in de "Olympische Spelen" voor fotografen

Het Nederlandse Team doet mee aan World Photographic Cup in 2015.
Willem van der Vlies is "Playing" Team-Captain voor de Nederlandse fotografen die meedoen aan de landenwedstrijd World Photographic Cup in 2015. Website WPC. De World Photographic Cup is een initiatief van de Federation of European Photographers (FEP) en Professional Photographers of America (PPA). Naast een wijdstrijd op hoog professioneel niveau, draagt de WPC ook bij aan contacten en vriendschappen tussen topfotografen.
De 18 Nederlandse foto's zijn te zien in een artikel in Pf (Professionele fotografie) van 22 jan. 2015. Klik voor Artikel Pf

2015- 01 DuPho - Dutch Professional Photographers van start

Op 12 januari 2015 was de feestelijke start van de nieuwe vereniging voor alle professioneel werkende fotografen in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam.
Als voorzitter van Samenwerkende Vakfotografen Nederland (SVFN) heeft Willem van der Vlies intensief gewerkt aan de voorbereiding en realisatie van deze fusie. Door de bundeling van krachten kunnen collectieve belangen beter worden behartigd en individuele fotografen beter worden ondersteund in hun bedrijfsvoering en hun ontwikkeling als fotograaf. Door de FotografenFederatie, die tot nu toe de overkoepelende organisatie vormde, zijn de afgelopen jaren al veel activiteiten ontplooid op het gebied van belangenbehartiging, het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het bevorderen van contacten tussen fotografen onderling en met opdrachtgevers. Dutch Photographers maakt zo in 2015 een vliegende start. Willem van der Vlies heeft als bestuurslid tot medio 2016 een bijdrage aan DuPho geleverd. 

2014-09 Boardmember Federation of European Photograhers

Tijdens de Photokina in Keulen op 19 september 2014 is Willem van der Vlies benoemd als Director in de Board van de Federation of European Photographers. Als afgevaardigde van Nederland zal hij een bijdrage leveren bij het uitwisselen van kennis en ervaring en stimuleren van samenwerking tussen fotografen binnen Europa

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston