2021, 13 juli: FOTOSTUDIO 155 is geopend met een veilige werkwijze. 

2021, 13 juli: FOTOSTUDIO 155 is geopend met een veilige werkwijze. Bij FOTOSTUDIO 155 staat kwaliteit voorop. De richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen worden strikt in acht genomen.
De gezondheid van onze bezoekers en leveranciers staat op de eerste plaats; wij vragen hen ook deze richtlijnen op te volgen. 

Er is maximale zorg is voor een veilige omgeving en werkwijze.


 

Nieuws

FOTOSTUDIO 155 in het Nieuws

2019-12 DuPho - FEP (Federation European Photographers)
In de 6 jaar als bestuurslid van FEP heeft Willem bijgedragen aan verdere professionalisering van de overkoepelende Europese organisatie voor ruim 50.000 fotografen. Als bedrijfseconoom heeft hij de o.a de financiële rapportage en begrotingsdiscipline verbeterd en de juridische structuur opnieuw ingericht volgens Belgisch recht.
Het bestuur van DuPho, de beroepsorganisatie Dutch Professional Photographers, heeft Willem gevraagd actief te blijven als contactpersoon met FEP.  

2018-07 Bourbon-Lancy (FR), Expositie l' Été des Portraits
Alle drie ingezonden portretten van Willem van der Vlies zijn geselecteerd op basis van artistieke- en technische kwaliteit voor deelname aan dit prestigieuze evenement voor portretfotografie in Europa. In deze mooie bourgondische plaats is in 2018 voor de 8e keer de grootse openlucht expositie georganiseerd.

2018-03 Dublin (IRL), Boardmember Federation of European Photograhers
Willem van der Vlies is herbenoemd voor een periode van 2 jaar als Director in de Board van de Federation of European, tijdens de General Assembly in Dublin, Ierland . 

Als afgevaardigde van Nederland namens DuPho, Dutch Professional Photographers, levert hij een bijdrage aan het uitwisselen van kennis en ervaring en aan het stimuleren van samenwerking tussen fotografen en ook belangenbehartiging van de branche binnen Europa.

2017-07 Internationale expositie "Lens op de Mens" 
Alle drie door Willem van der Vlies ingezonden portretten zijn door de jury geselecteerd voor de internationale expositie zomer 2017 in Overpelt, België. 

2016-11 FEP News: Kwalificatie European Photographer
Een internationale jury van vak-collega's heeft eind 2016 aan Willem van der Vlies de kwalificatie  "European Photographer" toegekend. Dit is de erkenning voor consistent technisch vakmanschap en creativiteit op hoog niveau.

2016-05 Profielfoto Specialist
FOTOSTUDIO 155 is gespecialiseerd in het maken van profielfoto's voor professionals. Voor meer informatie, KLIK HIER

2015-03 USA/Rome, Team-Captain World Photographic Cup (WPC) 
Willem van der Vlies is "Playing" Team-Captain voor de Nederlandse fotografen die meedoen aan de landenwedstrijd World Photographic Cup in 2015. Website WPC. De World Photographic Cup is een initiatief van de Federation of European Photographers (FEP) en Professional Photographers of America (PPA). 
Naast een wedstrijd op hoog professioneel niveau, draagt de WPC ook bij aan contacten en vriendschap tussen topfotografen. 

De 18 Nederlandse foto's zijn te zien in een artikel in Pf (Professionele fotografie) van 22 jan. 2015

Klik voor Artikel Pf

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston