Profielfoto door de Portrait Professional 

Profielfoto door de Portrait Professional

Profielfoto voor Succes !

Een goede profielfoto is cruciaal voor succesvol werken met sociale media.
Je kunt maar één keer een eerste indruk maken, zeker in de digitale omgeving. Géén foto, géén contact; en een slechte foto geeft meestal ook geen resultaat. Alleen met de juiste foto kun je scoren. Alle moeite besteed aan het zorgvuldig samenstellen van een profiel en schrijven van wervende tekst is voor niets geweest als de foto niet klopt. Dat luistert erg nauw. Er is veel onderzoek gedaan naar profielfoto’s. Willem van der Vlies combineert als expert op dit terrein kennis van de theorie en praktijk; hij heeft diverse presentaties gegeven voor o.a. de Kamer van Koophandel.
FOTOSTUDIO 155 is gespecialiseerd in het maken van profielfoto's voor professionals.
Een krachtige presentatie verdient zich direct terug.

Snel en voordelig: “LinkedIn Budget shoot” 

Er is beperkte ruimte in de studio-planning gereserveerd voor het maken van een afspraak voor een voordelige zakelijke profielfoto. 
In 25-30 min. wordt een serie opnames gemaakt. Daaruit wordt de beste opname uitgekozen. 
Voor € 195  (161,15 ex btw) ontvangt u één optimaal voor LinkedIn uitgewerkte opname, inclusief de gebruikslicentie voor social media.

Zakelijke Profielfoto Sessie

In een opnamesessie van max. 1 uur worden opnames gemaakt voor zakelijk gebruik. De opnames worden specifiek afgestemd op de kwaliteiten die u graag wil tonen. Tijdens de intake wordt hierover overlegd.
Er kan worden gevarieerd met expressies, kleding, achtergronden, kleuren, etc.
Voor € 350  (289,25 ex btw) ontvangt u één optimaal uitgewerkte opname als digitaal bestand in diverse resoluties (4K-resolutie voor print en HD geoptimaliseerd voor )en met een uitgebreide licentie voor zakelijk gebruik geoptimaliseerd voor beeldscherm en print.
(zie "opties" voor upgrades en extra mogelijkheden).

Zakelijke Profielfoto Sessie XL

De uitgebreide opnamesessie (max. 2 uur) is bedoeld voor als nog ruimer de tijd gewenst wordt voor het maken van meer opnames of voor verschillende toepassingen. Voor € 695 (574,38 ex btw) ontvangt u twee optimaal uitgewerkte opnames inclusief de digitale bestanden in 4K-resolutie met een uitgebreide licentie voor zakelijk gebruik voor beeldscherm en print.

Opties:

FOTOSTUDIO 155 hanteert de Algemene voorwaarden van DuPho, Dutch Professional Photographers.

Tenzij anders vermeld zijn zakelijke tarieven excl. 21% btw.
 

RESEARCH:

Voor meer informatie en internationale feedback op profiel/dating foto: www.photofeeler.com

 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston